اطلاعاتی در خصوص اقامت در ترکیه

به گزارش ترکیه لایف ،به طور کلی در بیشتر کشورهای جهان اشخاصی که برای اقامت اقدام می کنند تا ۵ سال اقامت موقت دریافت می کنند و پس از سپری نمودن ۳ تا ۵ سال می توانند درخواست اقامت دائم کشور مورد نظر را بکنند با توجه به اینکه قوانین کشور ترکیه از قوانین فرانسه اقتباس شده است اشتراک هایی در خصوص این قوانین وجود دارد و در مورد قوانین اقامتی نیز همین حد ۳ الی ۵ سال وجود دارد انواع اقامت در ترکیه اقامت توریستی ۹۰ روزه بدون ویزا –
مدت این اقامت ۹۰ روزه یعنی ۳ ماه می باشد برای این نوع اقامت نیازی به ویزا نمی باشد ( البته برای ایرانیان) و شما می توانید در کشور ترکیه به مدت ۳ ماه در سال بدون نیاز به ویزا یا اجازه اقامت بدون هیچ مشکلی ساکن شوید. ولی با این نوع ویزا اجازه کار و یا تحصیل در ترکیه را نخواهید داشت

اقامت توریستی ۶ ماهه ویا یک ساله با کارت اقامت-
برای اقامت بالای ۹۰ روز در ترکیه باید به اداراه مهاجرت اقدام کرده و کارت اقامت دریافت نمایید. برای اقدام به اداره مهاجرت در ابتدا باید ترجمه مدارک مربوطه انجام گرفته شده و توسط دفترخانه اسناد رسمی تایید گردد. سپس بیمه سلامتی یک ساله و قرارداد منزل به مدت یک سال تهیه شده و فرم آنلاین برای گرفتن قرار ملاقات پر می گردد. مدت زمان لازم برای انجام مراحل تقریبا یک هفته می باشد

اقامت تحصیلی و دانشجویی-
برای کسب اقامت تحصیلی در ترکیه در ابتدا باد به آزمون های مربوطه شرکت نمایید. پس از قبول شدن از دانشگاه مدارک لازمه تهیه شده و همانند اقامت یک ساله پس از پر کردن فرم مربوطه روز ملاقات گرفته خواهد شد. اقامت دانشجویی نیز یک ساله داده شده و ۶۰ روز قبل از به پایان رسیدن مدت اقامت باید دوباره تمدید گردد

اقامت از طریق خرید ملک-
اتباع خارجی که اقدام به خرید املاک و مستغلات درترکیه می نمایند درمرحله اول قادر به اخذ اجازه اقامت یک ساله، و در پایان یک سال قادر به تمدید اقامت ترکیه خود خواهند بود و پس از ۵ سال با تشکیل یک دادگاه و مصاحبه به زبان ترکی و بررسی مدارک درخواست کننده امکان اخذ تابعیت ترکیه یا پاسپورت ترکیه ( اقامت ترکیه ) یا شهروندی ترکیه را خواهند داشت

قانون اعطای اجازه اقامت به اتباع خارجی در قبال خرید املاک و مستغلات در کشور ترکیه که اتباع بسیاری از کشورهای منطقه مشتاقانه در انتظار تصویب آن بودند در مورخه ۱۱٫۰۴٫۲۰۱۳ پس از انتشار در روزنامه رسمی دولت ترکیه لازم الاجرا اعلام شد.  اتباع خارجی که اقدام به خرید املاک و مستغلات و یا اقدام به سرمایه گذاری ملکی و یا تجاری در ترکیه مینمایند در مرحله اول حق اخذ اجازه اقامت تجاری برای حداقل یک سال را خواهند داشت

اقامت طریق سرمایه گذاری –
با ثبت شرکت و فعالیت در ترکیه شما می توانید پس از ۵ سال اقامت دائم ترکیه را بدست آورید. در نظر داشته باشید فعال بودن شرکت در مدت ۵ سال برای کسب اقامت الزامی می باشد. اگر شما بعنوان سرمایه گذار وارد عرصه فعالیت در ترکیه شوید، بخش حقوقی موسسه مشاوره بازاریابی و خدمات مهاجرتی گلوبال کادرو از روز اول شروع همکاری، پروسه دریافت اقامت دائم شما یا دریافت پاسپورت ترکیه را آغاز نموده و در کوتاه ترین زمان مراحل قانونی آن را انجام میدهد

اقامت از طریق استخدام رسمی و پرداخت بیمه توسط کارفرما : در صورتیکه شما ۵ سال بطور مداوم بطور رسمی در ترکیه مشغول به کار باشید پس از ۵ سال اقامت کاری شما به اقامت دائم تبدیل خواهد شد. ما امکان دریافت اقامت دائم از این روش را نیز برای شما فراهم می آوریم

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × سه =