افطار با «حلیم گندم»
- پیاز ۱ عدد
- گوشت گوسفندی ۱ کیلوگرم
- گندم (پوست کنده) ۵۰۰ گرم
- شکر به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
- نمک و دارچین به مقدار لازم
۲-در ظرفی جداگانه گوشت را با آب و مقداری پیاز آبپز میکنیم و نصف آن را به همراه مقداری نمک به گندم اضافه میکنیم.و اجازه میدهیم گندم لعاب بیندازد.
۳-مدت زمان پخت حلیم ۵ ساعت است ولی هرچه بیشتر بپزد خوشمزه تر است.بعد از مدت ذکر شده حلیم را از روی حرارت بردارید و اجازه دید کمی سرد شود.
۴-اگرحلیم شما گلوله گلوله شده و خراب شده است اصلا نگران نباشید و آن را داخل مخلوط کن ریخته یا از صافی رد کنید (مخلوط کن بهتر است)حالا مجددا حلیم را روی حرارت قرار دهید
۵-بقیه گوشت را رشته رشته کرده و به حلیم اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید و سپی مقداری کره یا روغن را داغ کرده و مقداری دارچین به آن اضافه کنید و اگر حلیم را با شکر میخورید مقدار بسیارکمی شکر هم به آن اضافه کنید و روی حرارت کمی هم بزنید تا حلیم شما کشدار شود و به اصطلاح خوب جا بیقتد!
سایر نکات: