جوجه رنگی نخرید

imagesرئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور و زنبورعسل دامپزشکی استان کرمانشاه به خانواده‌ها توصیه کرد، برای فرزندانشان جوجه رنگی نخرند.

دکتر علیرضا حیدری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به جوجه‌های رنگی که در این فصل در بازار به فروش می رسد، اظهار کرد: این جوجه‌ها معمولا جوجه‌های نر مرغ تخمگذار هستند که از نظر اقتصادی صرفه ندارند و یا در کارخانه تبدیل به پودر گوشت می‌شوند و یا در بازار به فروش می‌رسند.

وی ادامه داد: این جوجه‌ها در شرایط غیرمناسب و با رنگ‌های شیمیایی رنگ می‌شوند و در بازار به فروش می‌رسند.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور و زنبورعسل دامپزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه رنگی بودن این جوجه‌ها باعث جذب کودکان می‌شود، افزود: به خانواده‌ها توصیه می‌کنیم از این جوجه‌ها برای کودکانشان نخرند، زیرا می‌تواند عامل انتقال بسیاری از بیماری‌ها باشد.

به گفته این مسئول، این جوجه‌ها تحت هیچ واکسیناسیونی قرار نمی‌گیرند و چون سیستم بدنی ضعیفی دارند، بعد از چند روز می‌میرند.

حیدری تصریح کرد: در بدن این جوجه‌ها باکتری‌هایی وجود دارد که در تماس با بدن کودک می‌تواند مسمویت و اسهال ایجاد کند.

وی خاطرنشان کرد: به علاوه رنگ شیمیایی که روی بدن این جوجه‌ها وجود دارد می‌تواند در بلندمدت باعث مشکل و بیماری شود.

رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور و زنبورعسل دامپزشکی استان کرمانشاه معتقد است، پرهای ریز این جوجه‌ها هم می‌تواند واکنش‌های آلرژیک در بدن کودکان ایجاد کند.

حیدری با اشاره به ضعیف بودن جوجه‌ها و مرگ زودهنگام آنها، یادآوری کرد: کودکان در مدت کوتاهی به جوجه وابسته می‌شوند و بعد از مرگ جوجه باعث مشکلات روحی برای آنها می‌شود.

وی گفت: اگر شرایطی هم پیش آمد که خانواده مجبور به خرید این جوجه‌ها شدند، توصیه می‌شود حتما بعد از غذا دادن به جوجه و یا دست زدن به آن دست‌ها با آب و صابون شسته شود و کودکان دست آلوده را به صورت و یا دهان خود نزنند.

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + 16 =