طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی


پخت دلمه قارچ و سیب زمینی,درست کردن دلمه قارچ و سیب زمینی

طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی

میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر

مواد لازم برای دلمه قارچ و سیب زمینی :

 سیب زمینی۱ کیلوگرم 
 تخم مرغ ۱ عدد
آرد یک دوم پیمانه 
 نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده)۱ قاشق چایخوری
زردچوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم

مواد میانی دلمه قارچ و سیب زمینی :

 قارچ (خرد شده) ۳۰۰ گرم
 روغن ۳ قاشق سوپخوری
 پیاز (ریز خرد شده) ۱ عدد
 شبت (خرد شده) به مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده)به مقدار لازم

طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی :

ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود. نمک، فلفل سیاه و مقداری شبت خرد شده اضافه و مخلوط کنید.

سیب زمینی ها را در آب بپزید، سپس پوست آنها را بگیرید، له کنید.

تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید و وسط هر یک مقداری از مواد میانی قرار دهید و دوباره آنها را ببندید آنها را کف دست خود کمی پهن کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.

منبع : kermany.com

دلمه قارچ و سیب زمینی نحوه پخت دلمه قارچ و سیب زمینی پخت دلمه قارچ و سیب زمینی,درست کردن دلمه قارچ و سیب زمینی,مواد میانی دلمه قارچ و سیب زمینی,طرز تهیه انوع دلمه,طرز پخت انواع دلمه,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای دلمه قارچ و سیب زمینی,طرز تهیه دلمه سیب زمینی,نحوه درست کردن دلمه قارچ و سیب زمینی

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 3 =