طرز تهیه مسقطی قالبی - کافه مشهدی ها

طرز تهیه مسقطی قالبی

 

درست کردن مسقطی قالبی,طرز درست کردن مسقطی قالبی

طرز تهیه مسقطی قالبی

مواد لازم برای مسقطی قالبی :

 نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری سرپر
 نشاسته گل ۱/۳ لیوان
 شیر۳ لیوان 
 شکر ۱ لیوان سرخالی
گلابنصف لیوان
پودر ژلاتینیک قاشق غذاخوری
کره۲ قاشق قاشق غذاخوری
زعفرانبه میزان لازم

طرز تهیه مسقطی قالبی :

تمام مواد به جز زعفران و پودر ژلاتین را در شیر سرد حل می کنیم و از صافی رد می کنیم تا گلوله نشود.

پودر ژلاتین را داخل چند قاشق آب سرد مخلوط کرده و بن ماری کرده تا شفاف شود.

مواد را روی حرارت قرار داده و مرتب هم می زنیم.

وقتی مواد غلیظ شد و به غلظت فرنی رسید ژلاتین و زعفران را اضافه میکنیم  تا سفت شود. قالب را کمی با کره چرب کرده و مواد را در قالب مناسب ریخته و با خلال پسته و بادام و یا ترافل تزئین می کنیم.

بعد از چند ساعت داخل یخچال مسقطی آماده می شود و به راحتی از قالب جدا می شود. 

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × یک =