آشپزی

آشپزی و تدارک ناهار برای روزهای تعطیل

۹۶-۰۶-c22-170
 
هفته نامه همشهری شش و هفت: یکی از نگرانی‌های عمده خانم‌های خانه، تدارک ناهار روز تعطیل است. به این دلیل که هم دوست دارند غذای بی‌نظیری برای‌ خانواده تدارک ببینند و هم خودشان خسته هستند و نیاز به استراحت و تفریح دارند. بنابراین بین آرامش خودشان و شادی و لذت خانواده، اغلب دومی را انتخاب می‌کنند‌ اما باور کنیم خانم‌های خانه هم نیاز به استراحت دارند تا بتوانند هفته تازه را با شادی و نشاط بیشتر شروع کنند.
 
یکی از راهکارهای مهم برای کمک به خانم خانه و البته احساس بهتر برای خودمان، اولا کمک کردن در مراحل پخت غذا و دوم انتخاب غذای ساده برای راحتی و آرامش بیشتر خانم خانه است. پس آستین‌ها را مردانه بالا بزنید تا با همراهی خوب‌تان روز تعطیل به کام همه شیرین شود. ویژگی همه این منوها، سادگی آنها است. به شکلی که آقایان بدون نظارت و همراهی خانم خانه می‌توانند آنها را آماده کنند.

رپ سالمون و تخم‌مرغ

مواد لازم
  • ماهی سالمون/ ۱۲تکه
  • تخم‌مرغ/ ۶عدد
  • اسفناج سالادی/ یک بسته ۲۰۰گرمی
  • پیاز/ یک عدد
  • لیموترش تازه/ ۵عدد
  • نان ساندویچ/ به مقدار لازم
  • نمک و فلفل / به میزان دلخواه
  • روغن کانولا/ ۲ق.غ

مواد لازم سس

  • مایونز بدون چربی/ ۲۰۰گرم
  • خردل/ ۶ق. غ
  • پیاز قرمز/ یک عدد بزرگ
 آشپزی با طعم خسته نباشید
شیوه تهیه
  1. ماهی را بشویید. سپس آن را تکه کنید. بعد از اینکه ماهی را آماده کردید، بگذارید آب آن برود.
  2.  آب لیموترش را بگیرید. پیاز را پوست کنده، بشویید و حلقه کنید. آب لیموترش را با نمک، فلفل و پیاز حلقه شده مخلوط کرده و تکه‌های ماهی را داخل آن بخوابانید.
  3. در این فاصله، اسفناج را پاک کرده، خیس کنید و بعد از سه دقیقه بشویید. بگذارید آب آن برود.
  4. ماهی‌ها را از ظرفی که آنها را برای مزه‌دار کردن گذاشته‌بودید، درآورید. کف ماهیتابه روغن بریزید. ماهی‌ها را داخل آن بخوابانید. زیرشعله را کم کنید تا بخارپز شوند.
  5. تخم‌مرغ‌ها را آب پز کنید.
  6. تا فاصله آماده شدن ماهی و تخم‌مرغ، پیاز قرمز را پوست کنده، بشویید و رنده کنید. سپس آن را با مایونز و خردل مخلوط کنید.
  7.  بعد از آماده شدن ماهی و تخم‌مرغ، آنها را به شکل دلخواه خرد کنید. اما ترجیح بر این است که تکه‌های ماهی و تخم‌مرغ هر دو بزرگ باشند. داخل هر نان، ابتدا برگ اسفناج بگذارید. سپس روی آن تکه‌های ماهی و تخم‌مرغ‌ را قرار دهید. سس را اضافه کرده و نان را بپیچید. غذا حاضر است.
تعداد نفرات: ۶نفر
ارزش غذایی
  • چربی/ ۱۵گرم
  • هیدرات کربن/ ۳۵گرم
  • پروتئین/ ۲۳گرم

نکته: اگر حس کردید ترکیب چاشنی سنگین است، می‌توانید کمی آب لیموترش اضافه کنید تا از سنگینی چاشنی کاسته شود.

۱۵۰۰

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − هفت =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا