با این خرما ها تا افطار پر انرژی بمانید
مواد لازم:
- خرما ۲۴ عدد
- بادام درختی (بدون نمک و بوداده شده) ۲۴ عدد
- شکلات تخته ای (تلخ یا شیرین) ۱و ۱/۲ پیمانه
- پودر بادام و پسته و… (تزیین) به مقدار لازم
- دارچین ۱ ق چ
- روغن مایع (گیاهی/ کانولا ، ذرت ، سبوس برنج ، کنجد و…) ۱ ق چ
طرز تهیه:
۱-ابتدا خرما ها را شکاف داده هسته را خارج نموده و داخل آن یک عدد بادام قرار می دهیم. وقتی خرما ها آماده شد.
۲-در ظرفی شکلات + روغن + دارچین را مخلوط نموده به روش بن ماری شکلات را ذوب میکنیم.
۳-سپس خرماهای آماده شده را داخل ظرف شکلات زده و خوب کاور میکنیم تا کاملا با شکلات پوشش داده شوند.
۴-همه خرماها را شکلاتی نموده روی کاغذ روغنی میگذاریم تا کمی سفت شوند.
۵-کمی که سفت شدند پودر بادام و پسته می پاشیم.
۶-در لاینرهای شکلات قرار داده.
۷-به مدت ۲ ساعت (یا تا زمانی که کاملا سفت شوند) در یخچال گذاشته تا کاملا اماده شوند.
نکات:
۱- مقدار های ذکر شده به اندازه ۲۴ عدد خرما است میتوانید این مقدار ار کم یا زیاد کنید.
۲- در رسپی از بادام درختی اتفاده شده میتوانید از پسته و گردو و فندق نیز استفاده کنید اما با توجه به گرمی هوا گردو را در این فصل پیشنهاد نمیکنم و بهترین گزینه پسته و بادام و فندق است.
۳- استفاده از مغز پسته و مغز فندق دراین رسپی بسیار خوشمزه و خاص خواهد بود
۴- داخل خرما ها را میتوانید با دو مغز هم پر کنید.
۵- برای تزیین هم میتوانید از پودر فندق و پسته استفاده کنید ترکیب مغزها و نوع مغز انتخابی کاملا سلیقه ای است.
۶- بجای پاشیدن پودر پسته در انتهای کار میتوانید کل خرما را درپودر های مختلف بغلطانید و هر کدام را با یک مغز پودر شده کاور کنید.
۷- اگر زمان کافی ندارید میتوانید در فریزر نیز قرار دهید تا زودتر اماده شود
۸- حتما ۱۰ دقیقه قبل از سرو از یخچال خارج کنید.
۹ – در رسپی از شکلات چیپسی استفاده شده / نوع شکلات انتخابی سلیقه ای است.
۱۰- **ونکته آخر که بسیار مهم است . همونطور که در ابتدای دستور اشاره کردم استفاده از شکلات تلخ در این رسپی ارزش غذایی بالایی دارد. **