آشپزی

تزئين ژله مكعبي شكل با كمپوت آناناس

 

تزئين ژله مكعبي شكل با كمپوت آناناس

 

مواد لازم :

 

 

ژله پرتقال 1 بسته
ژله ليمو 1 بسته
ژله آلبالو 1 بسته
كمپوت آناناس 1 بسته
خلال پسته به مقدار لازم
ژلاتين 3 ورق
شکر 3 قاشق

 

 

 

طرز تهيه :

 

هر ورق ژلاتين راجداگانه در نيم ليوان آب نيم گرم حل كرده و سپس پودر يكي ازبسته هاي ژله را به همراه يك ليوان آب و يك قاشق شكر در آن بريزيد و روي حرارت ملايم قرار داده تا رنگ ژله شفاف شود بعد ژله را در ظرف چهار گوش كوچك و تختي كه اگر پيركس باشد خيلي بهتر است بريزيد و در يخچال گذاشته تا ببندد به اين ترتيب سه رنگ ژله در ظروف مختلف تهيه كرده ايد كه بعد از بسته شدن ژله لبه كاردي را با آب خيس كنيد و چهار گوش برش داده و جدا كنيد ودر ظرف مورد نظري كه براي سرو ژله در نظر گرفته ايد قرار دهيد و بين ژله ها را با كمپوت آناناس پر كنيد و روي آنرا با خلال پسته تزئين كنيد . اين ژله خيلي زيبا است و تنوع رنگ آن به زيبايي ميز غذاي مي افزايد و كودكان با ديدن آن تشويق به خوردن اين دسر ميشوند. رنگهاي متضاد در اين دسر باعث زيباتر شدن آن ميگردد و سفره و ميز غذاي شما را رنگين ميكند
نكته مهم در اين ژله اين است كه ژله هر چه سفت تر تهيه شود بهتر است.

 

منبع : ashpazierangin.blogfa

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده + نوزده =

دکمه بازگشت به بالا