مشهد

تولید کپسول گیاهی تقویت کننده دستگاه گوارش در دانشگاه علوم پزشکی مشهد

رییس مرکز رشد واحدهای فناوری فراورده‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از طراحی و ساخت کپسول گیاهی تقویت کننده دستگاه گوارش در یکی از شرکت های دانش بنیان مستقر در این مرکز خبر داد.
به گزارش ایسنا- منطقه خراسان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر بیژن ملائکه، اظهار داشت: کپسول گیاهی پیپرجین جهت تقویت دستگاه گوارش، کمک به هضم و متابولیسم مناسب مواد غذایی، تسکین دردهای گوارشی و درمان سوءهاضمه برای  نخستین بار توسط شرکت دانش بنیان “کیمیا فرآور بوعلی” مستقر در مرکز رشد فرآورده‌های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تولید شد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: در فرمولاسیون این فرآورده از عصاره گیاهان Black pepper، Long pepper و Ginger استفاده گردیده است.
دکتر ملائکه با اشاره به اینکه ترکیب اصلی موجود در فلفل سیاه و دارفلفل ماده شیمیایی به نام Piperine است اظهار داشت: این ترکیب بر فعالیتهای متابولیکی در بدن تأثیر می‌گذارد.
رییس مرکز رشد واحدهای فناوری فراورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: مطالعات فارماکولوژیک نشان داده‌اند که پیپرین مولد حرارت بوده، فراهمی زیستی مواد مغذی و داروهای تجویز شده همراه با آن افزایش یافته و سبب افزایش سوخت و ساز بدن و کاهش موکوس می‌شود.
وی تصریح کرد: ,Gingerol و Shogaol، اجزاء اصلی و فعال در زنجبیل، سبب سرکوب انقباضات معده شده، ترشحات معده را کاهش داده و سبب کاهش استفراغ می شود.
 رییس مرکز رشد واحدهای فناوری فراورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: ترکیب گیاهی فلفل سیاه، دارفلفل و زنجبیل به هضم غذا در دستگاه گوارش کمک کرده و همچنین سبب پاکسازی طبیعی بدن می‌گردد.
 دکتر ملائکه افزود: مطالعات متعدد نشان داده است که این فرآورده با ترشح آنزیم لیپاز سبب بهبود عملکرد دستگاه گوارش گردیده و در زمانهایی که هضم به کندی صورت می‌گیرد و هنگام صرف وعده غذایی سنگین، سیستم گوارشی را تحریک می‌کند. این دارو سبب آزادسازی انرژی شده و به جذب سایر مواد مغذی کمک نموده و همچنین ضد نفخ و برطرف کننده ناراحتیهای دستگاه گوارش است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − دو =

دکمه بازگشت به بالا