خراسان

سالانه ۱۳۰ هزار تن گوشت ماکیان در خراسان‌رضوی تولید می‌شود

مرغ

مدیر امور طیور جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی گفت: سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن گوشت پرنده در خراسان‌رضوی تولید شده که شامل مرغ و سایر ماکیان می‌شود.

جواد ایزدیان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد مقدس اظهار داشت: هم‌اکنون 1200 واحد مرغداری گوشتی در خراسان رضوی فعالیت دارند که می‌توانند سالانه بیش از 150 هزار تن تولید داشته باشند اما به علت سیاست‌های موجود سطح تولید آنها پایین آمده است.

وی با بیان اینکه در وضعیت کنونی 120 هزار تن گوشت مرغ در خراسان‌رضوی به صورت سالانه تولید می‌شود، خاطرنشان کرد: به طور کلی با محاسبه میزان گوشت گروه سایر ماکیان حدود 130 هزار تن گوشت پرنده در این استان تولید می‌شود.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به ظرفیت بیش از 90 هزار جوجه‌ریزی در سال که واحدهای مرغ تخم گذار خراسان رضوی دارند، بیان کرد: این میزان بیش از 90 هزار تن تخم مرغ در سال تولید می‌کند.

ایزدیان در ارتباط با وضعیت گروه سایر ماکیان در خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: 28 واحد پرورش بوقلمون و 25 واحد پرورش شتر مرغ در خراسان رضوی فعالیت دارند.

وی افزود: اگر بتوان مشکلاتی که در حوزه تولید جوجه را برای بهره‌برداران بخش سایر ماکیان وجود‌دار را حل کرد می‌توان گفت که بخش زیادی از معضلات آنها برطرف می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × پنج =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا