آشپزی

طرز تهیه چیکن رولی بروکلی

 

طرز تهیه چیکن رولی بروکلی بسیار خوشمزه

چیکن رولی بروکلی خوشمزه ?

طرز تهیه چیکن رولی بروکلی

***   ***   ***

مواد لازم:

    مرغ پخته شده خرد شده ۲ فنجان
    بروکلی تازه خرد شده ۲ فنجان
    پیاز ریز شده ۱/۲ فنجان
    فلفل دلمه ای سبز خرد شده ۱/۲ فنجان
    پنیر چدار رنده شده ۱ و ۱/۲ فنجان
    سس مایونز ۱/۲ فنجان
    سس خردل ۲ قاشق
    نمک و فلفل
    سیر له یا رنده شده ۱ قاشق
    رول آماده نا کروسان ۱ بسته

طرز تهیه :  

     در یک ظرف، مرغ، بروکلی، پیاز، فلفل دلمه ای، پنیر، مایونز، خردل، نمک، فلفل و سیر را باهم مخلوط کنید.
    فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
    یک کاغذ روغنی آماده کنید و روی آن را ورق آلومینیومی بیندازید. لیوانی را بردارید و آن را به صورت وارونه در وسط فویل قرار دهید. رول های کروسان را به صورت خورشیدی دور لیوان بچینید. فقط دقت کنید که ته خمیر به لیوان نچسبد. (مطابق تصویر)
    مقداری از مخلوط مرغ و بروکلی را ته هر رول مثلثی بریزید. از نوک مثلثها خمیر را به داخل بپیچید تا در نهایت کل رول فرم کیک تیوبی بگیرد. لیوان را از وسط بردارید و در صورت تمایل می توانید روی رولها را کمی کره یا زرده تخم مرغ هم زده بمالید.
    تیوب را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزید تا رول کاملا طلائی شود.

روش دوم با کالباس مرغ:

۴۵۰ گرم نان باگت فرانسوی
۱۱۰ گرم پنیر چدار رنده شده
نصف پیمانه کره آب شده
۱/۳ پیمانه ژامبون خرد و سرخ شده
دو عد د پیازچه خرد شده
دو قاشق چایخوری خردل
یک قاشق چایخوری آب لیموترش
    فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. با چاقوی اره‌ای نان باگت را برش دهید.
    در یک کاسه کوچک، پنیر، کره، ژامبون، پیازچه، خردل و لیموترش را با یکدیگر مخلوط کنید. داخل باگت فرانسوی را خالی کنید. مواد را داخل باگت‌ها پر کنید. آنها را داخل فویل بپیچید.
    نان‌ها را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا برشته شوند و پنیرها آب شوند.

 

 

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + نه =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا