آشپزی

چند غذای خوشمزه با «تخم مرغ»

 
ماهنامه سفره ایرانی: تخم مرغ یکی از مواد غذایی سرشار از پروتئین و همچنین مواد مغذی است. یکی از مهم ترین خوراکی ها در رژیم غذایی ورزشکاران، تخم مرغ است.
 
همچنین تخم مرغ می تواند از ابتلا به سرطان سینه جلوگیری کند. میانه تان با تخم مرغ چطور است؟ در این مطلب قصد داریم دستور تهیه چند غذای خوشمزه با این ماده غذایی مغذی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.
کاناپ نیمرو
راضیه عمادی

* میزان سرو: ۲ نفر

مواد لازم:

  • نان همبرگری: ۱ عدد
  • ژامبون: ۴ الی ۶ ورقه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • نمک: به مقدار لازم

مواد لازم سس:

  • کره: ۱۵۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • آب سرد: ۲ قاشق سوپ خوری
  • آب لیمو سنگی: ۱ قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم
 
 چند غذای خوشمزه با «تخم مرغ»
طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه سس، کره را در ظرف مناسب روی حرارت گرم کنید تا ذوب شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. زرده تخم مرغ و آب سرد را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب و با سرعت هم بزنید تا غلظت یابد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید. آب لیمو ترش و نمک را اضافه و مخلوط کنید. کره ذوب شده را به تدریج اضافه و مخلوط کنید.

نان را به دو قسمت برش دهید و هر یک را در تابه تفت دهید تا برشته شود. ورقه های ژامبون را روی هر برش نان قرار دهید. تخم مرغ ها را نیمرو کنید و هر نیمرو را روی ورقه های ژامبون قرار دهید. سس را روی نیمروها بریزید و سرو کنید.


املت سوسیس و قارچ

ستایش پاکدل

* میزان سرو: ۲ نفر

مواد لازم:

  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • قارچ (اسلایس شده): ۴ الی ۵ عدد
  • فلفل دلمه ای قرمز: نصف ۱ عدد
  • سوسیس (خرد شده): ۶ عدد
  • روغن زیتون: ۱ قاشق سوپ خوری
  • شیر: ۱ قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • برگ جعفری (خرد شده): ۳ الی ۴ عدد
 
 چند غذای خوشمزه با «تخم مرغ»
طرز تهیه:

قارچ ها را اسلایس کرده و فلفل دلمه ای را حلقه حلقه کنید. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. قارچ را اضافه کرده و تفت دهید. فلفل دلمه ای و سوسیس خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید. ظرف را از روی حرارت برداشته کنار بگذارید.

تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. این مخلوط را در تابه بریزید تا روی حرارت ملایم بپزد. سبزیجات تفت داده شده را روی نیمی از املت بریزید. نیمه دیگر را روی سبزیجات تا کنید؛ سپس سرو کنید.


نان تخم مرغ

راضیه عمادی

* میزان سرو: ۲ نفر

مواد لازم:

  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
  • نان تست: ۶ عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
 
 چند غذای خوشمزه با «تخم مرغ»
طرز تهیه:

تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. با لیوان، دایره هایی روی نان تست قالب بزنید و آنها را در مخلوط روغن فرو کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید. نان های تخم مرغی را گرم سرو کنید.


میکس تخم مرغ و گوجه فرنگی

ستایش پاکدل

* میزان سرو: ۴ نفر

مواد لازم:

  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد
  • فلفل سبز: ۳ عدد
  • روغن زیتون: ۱ قاشق سوپ خوری
  • کره: ۱ قاشق سوپ خوری
  • فلفل قرمز (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
 
 چند غذای خوشمزه با «تخم مرغ»
طرز تهیه:

تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی با همزن بزنید. پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آنها را نگینی خرد کنید. فلفل سبز را حلقه حلقه برش دهید. کره و روغن زیتون را در تابه گرم کنید. فلفل سبز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید و گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید. در ظرف را بگذارید تا مواد به مدت چند دقیقه بپزند. تخم مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید. هنگامی که تخم مرغ سفت شد، داغ سرو کنید.


کوفته تخم مرغ

راضیه عمادی

* میزان سرو: ۶ عدد

مواد لازم:

  • تخم مرغ: ۷ عدد
  • سیب زمینی (پخته): ۴ عدد
  • پیاز (کوچک): ۱ عدد
  • فلفل قرمز: ۱ عدد
  • روغن زیتون: ۱ قاشق سوپ خوری
  • برگ جعفری (خرد شده): ۲ قاشق سوپ خوری
  • آرد: به مقدار لازم
  • پودر سوخاری: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
 
 چند غذای خوشمزه با «تخم مرغ»
طرز تهیه:

هر ۶ عدد تخم مرغ را آب پز کرده و پوست آنها را جدا کنید. سیب زمینی های پخته را پوست کنده و رنده کنید. پیاز و فلفل قرمز را ریز خرد کنید و در روغن زیتون تفت دهید. ظرف را از روی حرارت بردارید. سیب زمینی پخته رنده شده را اضافه کنید. برگ جعفری ریز خرد شده، یک تخم مرغ باقیمانده، نمک و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید. مقداری آرد اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر سفتی حاصل شود. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید. آنها را در پودر سوخاری بغلتانید. سپس به سینی فر انتقال دهید. سینی را حدود ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کوفته ها بپزند. سپس آنها را از فر در آورید و گرم سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 + 7 =

دکمه بازگشت به بالا