خراسان

۱۸ شهرستان خراسان رضوی در وضعیت آبی قرار گرفتند

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی گفت: ۱۸ شهرستان استان از نظر ابتلا به کرونا در وضعیت آبی و ۱۵ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدحمید موسوی در نشست خبری ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا استان گفت: تمام دستورالعمل‌های صادر شده در حوزه محدودیت‌ها در اختیار ستاد ملی هست و استان فقط مجری اعمال محدودیت‌های هوشمند است.

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه تا اطلاع ثانوی محدودیت رفت و آمد شبانه در تمام شهرستان‌های خراسان رضوی استمرار خواهد داشت، افزود: اکنون محدودیت‌های کرونایی تا اعلام رسمی آن از سوی ستاد ملی پیشگیری و مقابله با کرونا در شهر‌های آبی همانند زرد اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شهرستان مشهد هم‌اکنون در وضعیت آبی قرار دارد، متذکر شد: البته این اعلام به معنای کاهش خطر کرونا نیست و همچنان باید رعایت پروتکل‌های بهداشتی استمرار یابد تا شاهد شیوع موج چهارم بیماری نباشیم.

مسئول دبیرخانه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا خراسان رضوی با اعلام این خبر که در خراسان رضوی ۱۸ شهرستان آبی و ۱۵ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند، ابراز کرد: رنگ آبی که به‌تازگی به رنگ‌بندی‌های کرونایی اضافه شده است به‌معنای کم‌خطر‌بودن و وضعیت بهتر از زرد است و در شرایط کنونی فعلا محدودیت‌های کرونایی در رنگ بندی آبی هنوز اعلام نشده است و تا آن موقع به روال وضعیت زرد انجام می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه این نشست خبری گفت: به همت مردم و مسئولین، خراسان رضوی در شرایط بهتری نسبت به چند هفته پیش قرار دارد. البته شرایط موجود تا زمانی پایدار خواهد بود که برای حفظ آن تلاش کافی صورت گیرد.

محمدحسین بحرینی افزود: برای حفظ شرایط موجود باید همچنان استفاده از ماسک، عدم حضور در تجمعات کوچک و بزرگ و پرهیز از مسافرت در دستور کار مردم قرار داشته باشد.

سخنگوی ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان ادامه داد: اکنون استان‌های شمالی که مقصد سفر بسیاری از مردم هستند در شرایط خوبی قرار ندارند.

بحرینی با اشاره به آبی شدن مشهد گفت: در شهر‌های آبی هم محدودیت‌هایی باید توسط مردم رعایت شوند. به‌هرحال نگرانی تکرار پیک‌ها به شدت وجود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: یکی از مهم‌ترین عوامل کاهش روند بیماری، تعطیل‌شدن مهمانی‌های شبانه است. تأثیر تعطیلی از ۹ شب تا ۴ صبح در این زمینه بسیار قابل توجه بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 5 =

دکمه بازگشت به بالا