آشپزی

طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی


پخت دلمه قارچ و سیب زمینی,درست کردن دلمه قارچ و سیب زمینی

طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی

میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر

مواد لازم برای دلمه قارچ و سیب زمینی :

 سیب زمینی ۱ کیلوگرم 
 تخم مرغ  ۱ عدد
آرد  یک دوم پیمانه 
 نمک  به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مواد میانی دلمه قارچ و سیب زمینی :

 قارچ (خرد شده)  ۳۰۰ گرم
 روغن  ۳ قاشق سوپخوری
 پیاز (ریز خرد شده)  ۱ عدد
 شبت (خرد شده)  به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم

طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی :

ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود. نمک، فلفل سیاه و مقداری شبت خرد شده اضافه و مخلوط کنید.

سیب زمینی ها را در آب بپزید، سپس پوست آنها را بگیرید، له کنید.

تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید و وسط هر یک مقداری از مواد میانی قرار دهید و دوباره آنها را ببندید آنها را کف دست خود کمی پهن کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.

منبع : kermany.com

دلمه قارچ و سیب زمینی نحوه پخت دلمه قارچ و سیب زمینی پخت دلمه قارچ و سیب زمینی,درست کردن دلمه قارچ و سیب زمینی,مواد میانی دلمه قارچ و سیب زمینی,طرز تهیه انوع دلمه,طرز پخت انواع دلمه,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای دلمه قارچ و سیب زمینی,طرز تهیه دلمه سیب زمینی,نحوه درست کردن دلمه قارچ و سیب زمینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − هجده =

دکمه بازگشت به بالا