رستورانی زیر آبیِ ایتها در مالدیو (+تصاویر)

 

رستوران,رستوران های زیر آب,رستوران زیر آبیِ ایتها

رستوران ایتها (Ithaa)

 

رستورانی زیر آبیِ ایتها – هتل کنراد، جزیره رنگالی، مالدیو

صرف غذا در رستوران ایتها تجربه ی منحصر به فردی خواهد بود زیرا مانند این است که انسان درون تنگ ماهی قراردارد.

رستوران ایتها (Ithaa) در یک جزیره خصوصی در وسط اقیانوس هند واقع شده است. رستوران ایتها در حقیقت اولین و تنها رستوران تمام شیشه‌ای زیر آبی جهان است. این رستوران با سطح آب پنج متر فاصله داشته و نمایی ۳۶۰ درجه از زندگی دریایی را برای بازدیدکنندگان خود فراهم می‌کند. ایتها در زبان مالدیوی معنای «مادر مروارید» را می‌دهد. طراحی این رستوران نیز از طراحی معاصر اروپا وام گرفته است. برای ناهار می‌توان غذایی سبک مانند سوپ لوبیا سبز، سالاد انبه سبز و پاپایا به همراه موس شکلات تلخ میل کرد. انواع نوشیدنی و غذاهای دیگر نیز در این رستوران یافت می‌شود.

 

رستوران,رستوران های زیر آب,رستوران زیر آبیِ ایتها

رستورانی زیر آبیِ ایتها در جزیره رنگالی

 

رستوران,رستوران های زیر آب,رستوران زیر آبیِ ایتها

رستوران ایتها با سطح آب پنج متر فاصله دارد

 

رستوران,رستوران های زیر آب,رستوران زیر آبیِ ایتها

تصاویر رستوران زیر آبی ایتها

 

رستوران,رستوران های زیر آب,رستوران زیر آبیِ ایتها

عکس های  رستوران زیر آبی ایتها

 

رستوران,رستوران های زیر آب,رستوران زیر آبیِ ایتها

ایتها در زبان مالدیوی معنای «مادر مروارید» را می‌دهد

 

رستوران,رستوران های زیر آب,رستوران زیر آبیِ ایتها

 

 

نوشته های مرتبط

نظری بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 13 =