خراسان

تولید ۳۶ هزار تن گوشت قرمز در خراسان رضوی

 ایرنا- معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: طی نیمه نخست امسال حدود ۳۶ هزار تن گوشت قرمز در این استان تولید و رتبه نخست کشور در این زمینه باز هم برای خراسان رضوی ثبت شد.

سید جعفر حاجی مجتهد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرگزاری ایرنا افزود: ظرف سه سال اخیر بطور متوالی رتبه نخست کشور در تولید گوشت قرمز متعلق به خراسان رضوی بوده است. پارسال ۷۴ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در این استان تولید شد.
وی به سهم ۱۰ درصدی خراسان رضوی در تولید گوشت در ایران اشاره و بیان کرد: نیاز به مصرف گوشت قرمز در این استان حدود ۲۸ هزار تن است لذا مازاد آن به دیگر نقاط کشور ارسال می شود.
معاون سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: میزان تولیدات دام و طیور در این استان نیز ظرف سالهای اخیر رشد قابل ملاحظه ای داشته بگونه ای که علاوه بر تامین نیاز داخل، اقدام به صادرات مازاد آن شده است.
خراسان رضوی ۷٫۵ میلیون راس دام سبک شامل گوسفند و بز دارد. این استان در حوزه گاوداری شامل گاوداری صنعتی، نیمه صنعتی و کوچک روستایی نیز دارای پنج هزار واحد دارای مجوز و ۱۰۰ هزار راس ظرفیت گاو مولد است. کل موجودی دام سنگین مولد و غیرمولد در خراسان رضوی ۳۲۰ هزار راس است.
خراسان رضوی در مجموع ۱۴،۶ میلیون واحد دامی دارد و سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن محصولات در حوزه دام و طیور این استان تولید می شود.

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 15 =

دکمه بازگشت به بالا