آشپزی

طرز تهیه آلبالو پلو

 آلبالو پلو یکی از غذاهای خاصی است که قشر خاصی طرفدار آن هستند، نترسید، این غذا ترش نیست و شکری که در آن استفاده می کنیم، طعمی شیرین به آن می دهد. همچنین می توانید در فصل آلبالو، این میوه را فریز کنید و در تمام سال از آلبالو پلوی تان لذت برید.
 
مواد لازم:
    برنج  ۴ پیمانه
    آلبالو  ۱ کیلوگرم
    گوشت چرخ کرده  ۴۰۰ گرم
    پیاز  ۳ عدد
    شکر  ۵۰۰ گرم
    روغن  به میزان لازم
    زعفران به میزان لازم
    نمک  به میزان لازم
    زردچوبه  به میزان لازم
   فلفل  به میزان لازم
 
سلامتی آلبالو پلو:
گوشت گوسفند کثیر الغذا بوده و به سرعت  هضم می شود. تولید کننده خون صالح ، تقویت کننده بدن و چاق کننده می باشد. شکر براى معده خوب است ، لیکن براى معده صفرائى زیان آور است چون شکر به صفراء تبدیل مى شود، شکر راه بندها را باز مى کند، تشنگى آور است ، شکر کهنه خون تیره و پرمایه به وجود مى آورد، بلغم را از معده مى زداید، نرم کننده ، زداینده و شستشودهنده است. رنج نظیر سایر دانه ها منبع غنی از مهار کننده های پروتئاز است که در به تاخیر انداختن رشد سرطان بسیار موثر می باشد.
 
اشخاصی که رژیم غذایی روزانه آنها بیشتر از برنج همراه حبوبات و ذرت شیرین است کمترین نرخ ابتلابه بیماری سرطان کولون و سینه و پروستات را دارند.  آلبالو دارای  ویتامین‌های A،B،C،D و مواد معدنی منیزیم، کلسیم و آهن زیاد و کمی سدیم، پتاسیم، رُوی و فسفر است ولی توجه داشته باشید . خوردن زعفران رنگ و رو را صفا میدهد، به هیچ وجه غلظت را تغییر نخواهد داد بلکه آنرا در حال خشکی نگه می دارد، عفونت را می زداید و تقویت درون میکند. همچنین  شادی افزا و توانبخش قلب است .
خواص آلبالو پلو :
در آلبالو پلو، برنج آبکش شده و آلبالو سرد هستند ولی شکر، گوشت و زعفران دارای طبیعتی گرم هستند.
 
طرز تهیه: 
 
۱- ۲ پیاز را در گوشت رنده کنید، آن را با فلفل و نمک و زردچوبه مزه دار کنید و از آن به اندازه گردو برداشته و قلقلی کنید.
 
۲- ۱ عدد پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید وقتی طلایی شد کوفته قلقلی ها را در آن ریخته و با دسته تابه آن ها را تکان دهید که از هم باز نشوند.
 
۳-برنج را آبکش کرده و کنار بگذارید.
 
۴- هسته آلبالو ها را در بیارید و آلبالو رو با شکر و آب خودش بگذارید بپزد.
 
۵- در ظرف روغن ریخته سپس اول یک لایه برنج، روی آن آلبالوها و گوشت ها را بریزید و ادامه دهید تا مواد تمام شوند.
 
۶-دمکنی گذاشته و بگذارید برنج دم بکشد.
 
۷- غذای شما اماده سرو میباشد. می توانید آن را با خلال پسته و بادام تزیین کنید. نوش جان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + یک =

دکمه بازگشت به بالا