دلمه فلفل دلمه ای
مواد لازم:
فلفلدلمهاي (در صورت امكان رنگي) | سه عدد |
گوشت چرخكرده | 200 گرم |
پیاز | یک عدد |
بادمجان | یک عدد |
جعفري ساطوريشده | سه قاشق غذاخوري |
پنيرپيتزا در صورت تمايل | 100 گرم |
رب گوجهفرنگي | دو قاشق غذاخوري |
زردچوبه | يك قاشق مرباخوري |
آب، نمك و فلفل | به ميزان لازم |
طرز تهيه:
پياز را نگيني كرده و تفت ميدهيم تا به صورت طلايي دربيايد، بعد گوشت چرخكرده را اضافه و تفت ميدهيم. زردچوبه، نمك، فلفل، رب گوجهفرنگي و دو قاشق آب را به آن اضافه ميكنيم.
بادنجانها را به صورت حلقهاي يا نگيني درميآوريم و در ظرف ديگري سرخ ميكنيم و آن را به مواد گوشتي اضافه كرده و تفت ميدهيم و روي حرارت كم به مدت پنج دقيقه ميگذاريم تا مواد به خورد هم بروند. بعد آن را از روي حرارت برداشته، جعفري را اضافه كرده و هم ميزنيم. سر فلفلدلمهايها را بريده و داخل آن را خالي ميكنيم و مواد گوشتي را درون آن ميريزيم و روي آن را پنيرپيتزا ريخته و در فلفل را روي آن ميگذاريم. آنگاه فلفلها را داخل يك ظرف گذاشته، كف ظرف را به اندازه نيمسانت آب ريخته و در ظرف را گذاشته و روي حرارت ملايم يا داخل فر به مدت بيست دقيقه ميپزيم.
منبع : groohashpazi.blogfa