طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی
طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی
میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر
مواد لازم برای دلمه قارچ و سیب زمینی :
سیب زمینی | ۱ کیلوگرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد | یک دوم پیمانه |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه (پودر شده) | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
مواد میانی دلمه قارچ و سیب زمینی :
قارچ (خرد شده) | ۳۰۰ گرم |
روغن | ۳ قاشق سوپخوری |
پیاز (ریز خرد شده) | ۱ عدد |
شبت (خرد شده) | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
فلفل سیاه (پودر شده) | به مقدار لازم |
طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی :
ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود. نمک، فلفل سیاه و مقداری شبت خرد شده اضافه و مخلوط کنید.
سیب زمینی ها را در آب بپزید، سپس پوست آنها را بگیرید، له کنید.
تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید و وسط هر یک مقداری از مواد میانی قرار دهید و دوباره آنها را ببندید آنها را کف دست خود کمی پهن کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.
منبع : kermany.com
دلمه قارچ و سیب زمینی نحوه پخت دلمه قارچ و سیب زمینی پخت دلمه قارچ و سیب زمینی,درست کردن دلمه قارچ و سیب زمینی,مواد میانی دلمه قارچ و سیب زمینی,طرز تهیه انوع دلمه,طرز پخت انواع دلمه,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای دلمه قارچ و سیب زمینی,طرز تهیه دلمه سیب زمینی,نحوه درست کردن دلمه قارچ و سیب زمینی