آشپزی

طرز تهیه تاکو ماهی

 

طرز تهیه تاکو ماهی بسیار خوشمزه

تاکو ماهی خوشمزه ?

 
مواد لازم:

         خامه ترش کم چرب ۱/۴ فنجان
    آب لیمو ترش ۲ قاشق
    نمک و فلفل سیاه
    فلفل سبز ۱ عدد
    کلم قرمز خرد شده ۱/۳ عدد
    پیاز کوچک اسلایس شده ۴ عدد
    روغن زیتون ۲ قاشق
    ماهی تیلاپیا فیله شده ۵۰۰ گرم
    نان ترتیلا ۸ عدد
    گشنیز خرد شده ۱/۲ فنجان

طرز تهیه : 

خامه ترش و آب لیمو ترش را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب باهم مخلوط کنید و سپس آنها را با نمک و فلفل طعم دار کنید. نصف مواد را در کاسه ای دیگر سرازیر کنید. نصف فلفل سبز را ریز ریز کنید و آن را همراه با پیاز و کلم قرمز درون یکی از کاسه ها بریزید و خوب باهم مخلوط کنید.

 

روغن زیتون را روی حرارت ملایم در یک تابه داغ کنید و نصف فلفل سبز باقی مانده را در آن ریز ریز کنید. فیله های ماهی تیلاپیا را در کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. فیله های ماهی را در دو نوبت در داخل تابه سرخ کنید. اگر قطعات ماهی خیلی بزرگ نباشند هر نوبت بیش از ۵ تا ۶ دقیقه بیشتر طول نمی کشد.

 

نانهای ترتیلا را به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه در مایکروویو گرم کنید.

 

فیله های ماهی را در نان های ترتیلا بریزید و روی هر لقمه را  با مخلوط کلم خامه ای پر کنید. سپس گشنیز خرد شده را در خامه باقی مانده بریزید و با لقمه های خوشمزه ترتیلا سرو کنید.

منبع : ایران کوک

طرز تهیه تاکو ماهی

تاکو ماهی خوشمزه :)

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + هفده =

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا